Goodiebag Bestellen

U koopt een goodiebag voor 25 euro, ter waarde van 50 euro! In deze goodiebag zitten spullen van onze lokale Noordwijkse ondernemers.

Hierin zit alles om jezelf Koningsdag-klaar te maken. Van een heerlijke versnapering tot benodigde accessoires om het compleet te maken. Maar uiteraard ook uw lot om mee te doen aan onze Koningsdag Loterij!

De goodiebag kan je bestellen via de website van de Rosser (www.caferosser.nl) en is te bestellen t/m 25 april 12:00. Deze goodiebag ontvangt u dan in de loop van de ochtend van Koningsdag (27 april). De goodiebag wordt thuisbezorgd.

In de middag van Koningsdag om 16:00 begint de loterij gepresenteerd vanuit Café Rosser! Met spectaculaire prijzen die mede mogelijk zijn gemaakt door onze Noordwijkse ondernemers! Deze wordt live uitgezonden via Facebook van de Rosser. Tevens worden de winnende loten met de prijs erachter de volgende dag op Facebook geplaatst.

Als u de Goodiebag in uw winkelmand plaatst en gaat afrekenen krijgt u pas na het invoeren van uw adres de mogelijkheid om deze gratis af te halen. Wilt u hem wel laten thuis bezorgen dan kan dat ook voor € 1,95